Klimatfilm

För en kostnadseffektiv energibesparing

SunStops klimatfilm är en film för att både isolera värme vintertid och reducera värme sommartid.  Klimatfilmen kan avsevärt reducera värmeökning och nedkylning, vilket bidrar till en behaglig inomhusmiljö samt minskar belastningen på kyl- och värmesystem. Det är att jämföra med att 2-glas blir 3-glas vintertid och ca 30 % värmereducering sommartid.

SunStops klimatfilm är en energisparande produkt som reducerar bländning och blockerar nästan helt UVA- och UVB-strålningen som orsakar blekning på inventarier och hudskador.

Ökad energieffektivitet sommar som vinter

SunStops klimatfilm isolerar värme vintertid och reducerar värme sommartid. Det bidrar till en behaglig inomhusmiljö samt minskar belastningen på kyl- och värmesystem. Inomhusklimatet blir på så sätt svalare och bekvämare, samtidigt som det bidrar till en ökad energieffektivitet året om.

Minskad blekning och skydd för din hud

Våra filmer blockerar UVA- och UVB-strålningen med minst 99 % och minskar både skador och blekning av material som produkter i skyltfönster, möbler och tavlor. Klimatfilmen skyddar även mot hudskador.

Byggnadsvård

Klimatfilmerna har ett högt ljusgenomsläpp och mycket god värmereduktion. De passar därför mycket bra att montera på k-märkta byggnader där en minimal förändring i utseendet är ett måste.

Case_BestBrand_lrg

Facebook