Solfilm

För ett optimalt inomhusklimat

Solfilm med värmeavvisande egenskaper bidrar till att byggnader förbrukar mindre energi, genom att hålla interiörens temperatur mer kontrollerbar och stabil. En effektiv användning av SunStops solfilmer kan minska solvärmen med upp till 77 %, minska beroendet av luftkonditionering, värme, persienner och belysning samt bidra till en effektivare temperaturreglering. På så sätt blir inomhusklimatet svalare, bekvämare och energieffektivt.

SunStops solfilmer för fönster är en energisparande produkt och finns i allt från helt transparenta lösningar till högreflekterande filmer i olika toningar och färger.

Vi erbjuder montering av solfilm i Stockholm, Uppsala, Västerås, och resten av mälardalsområdet.

Optimalt inomhusklimat

SunStops solfilmer minskar värmen från solen, ger ökad komfort och löser problem där solljus och värme gör det svårt att reglera temperaturen i fastigheter. SunStops solfilmer skapar en idealisk arbetsmiljö som är varken för varm eller för kall och utnyttjar det naturliga ljuset optimalt. SunStops solfilmer hjälper dig att skapa en optimal inomhusmiljö som sparar pengar. Läs mer om inneklimat och tips till ett bättre sådant, utöver montering av solfilm.

Trivsamt ljus i kontorsmiljön

I kontorsmiljöer kan solen ställa till problem som bländning och reflexer i datorskärmen. SunStops solfilmer stoppar reflexerna enkelt och effektivt samtidigt som man får ett bra skydd mot sol, värme och insyn.

Minskad energiförbrukning

En effektiv användning av SunStops solfilm på fönster kan minska solvärmen med upp till 77 % samt minska beroendet av luftkonditionering, värme, persienner och belysning, vilket ger en effektivare temperaturreglering. Inomhusklimatet blir på så sätt svalare och bekvämare, samtidigt som det bidrar till en minskad energiförbrukning.
Behöver fler enkla tips på hur man kan spara energi utöver solfilm?

Energikalkyl

Vi tar tillsammans med dig som kund fram en energikalkyl. I den gör vi en simulering och beräknar vilken energibesparing som du skulle kunna göra med en applicering av solfilm.

Solfilm Metallfri 3M Prestige 40 Solskydd värmeskydd

Facebook